Honorar pr. måned

45 min. hold DKK 440 pr. pers
60 min. holdDKK 550 pr. pers
Forælder/barn holdDKK 550 totalt

Betaling foregår hver den 1. dansegang i måneden på danseskolen. Dansestudie.dk modtager ikke betaling med kreditkort. Betaling med MobilePay er mulig. Er man forhindret i at fremmøde betales hjemmefra på dagen. Husk at anføre dansers navn og holdnummer ved overførslen.

Indmeldelse

Ved indmeldelse betales honorar for sæsonens første og sidste måned, samt DKK 200 pr. elev for sæsonens KODA afgift og DKK 50 i indmeldelsesgebyr.

Dansestudie.dk modtager ikke betaling med kreditkort. Betaling med MobilePay er mulig.

Indmeldelse for sæsonen er bindende, derfor refunderes ovenstående ikke. 

Skulle du mod forventning få brug for at udmelde dig i løbet af en dansesæson, skal dette ske skriftligt til info@dansestudie.dk, hvor betalingsbetingelserne indeværende måned + 30 dage fra udmeldelse vil være gældende.

For yderligere information om handelsbetingelser henviser vi til afsnittet herom.   

Prøvetime kan reserveres allerede nu på mail til info@dansestudie.dk, og har du spørgsmål træffes vi på telefon: 22 38 42 38 i vores telefontid mandag – torsdag kl. 11.00 – 16.00 samt lørdag kl. 10.00-13.00.

FLOORFEE

Dansere uden medlemsskab betaler DKK 50 pr. person pr. dag i floor fee.

Dansestudie.dk’s holdtrænere kan ved personlig henvendelse i caféen forhåndsreservere dansesal 3 til enetimeundervisning indenfor åbningstiden i følgende tidsrum:

Mandag 19.45 –20.30
Tirsdag 16.00 –18.30 Onsdag 16.30 – 20.30 Torsdag 16.30 – 17.30 & 19.00 – 20.15

Rabatter & Fleksibilitet

Der gives 10% rabat ved betaling for hele sæsonen i august.

Der gives 10% rabat pr. ekstra tilmeldte hold.

Der gives 10% søskenderabat til hjemmeboende søskende på samme adresse. Rabatten gælder ikke første barn.

Rabatterne kan ikke kombineres. Man kan maksimalt opnå 10% rabat pr. elev pr. hold.

Påklædning/fodtøj

Bevægelighed er nøgleordet når det gælder dansetøj. Til Vild med dans hold ser vi de fleste omklædt til pænt tøj, mens ved de andre dansestilarter ses en mere afslappet stil. Vores egen Dansestudie.dk kollektion af træningstøj og sko, som sælges hos Sportscenteret 2610 lige ved siden af studiet, er meget populær. Til ballet bruger de fleste piger et skørt og altid med håret samlet i en knold. For de alleryngste kan det være klæd-ud-tøj der motiverer i begyndelsen, hvilket er helt ok. 

Kun indendørssko er tilladt i vores dansesale enten med en spalt/ruskindssål eller anden blød bevægelsessål. En læder- eller gummisål kan også anvendes, hvis sålen er gennemfarvet, og ikke laver farvede gummi-afmærkninger. Strømpesokker og bare fødder er kun tilladt i forbindelse med undervisning i moderne dans.