Privatlivspolitik og cookiepolitik

Cookiepolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
  • … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org. Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

Google Analytics: Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.

Facebook-pixels: Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

Ret til at fravælge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser der ligger i forlængelse heraf.

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger hos Dansestudie.dk

Vi behandler oplysninger om elever til brug for håndtering af elevernes deltagelse på hold samt til events og turneringer som eleven er tilmeldt. Der indhentes ikke oplysninger, som er unødvendige ifht. håndtering af tilmeldingerne. Vi indhenter følgende oplysninger: Navn, adresse, postnr., by, mailadresse, telefonnummer og fødselsdato (ikke fulde cpr.nr.) samt navn på værge, hvis eleven er under 18 år. Vi registrerer og behandler aldrig følsomme personoplysninger.

Vi sørger for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herunder, at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Der behandles kun personoplysninger, som eleverne selv har overdraget ved tilmelding til hold/event/turnering. Fra og med sæson 2020/2021 er tilmelding til hold/events/turneringer uden aflevering af underskrevet samtykke senest 2. dansegang ikke muligt, da det vil forhindre os i at kunne håndtere en tilmelding (Oplysninger bruges til: tilmelding, betaling, kommunikation om holdene, holdlister til instruktører etc.)

Personoplysninger om elever hos Dansestudie.dk behandles udelukkende internt af relevant/begrænset administrativt personale og videregives som udgangspunkt ikke til 3. part. Dog anvendes administrative systemer og konsulenter, hvor der er indgået databehandleraftaler.

Personoplysninger om elever opbevares, så længe der eksisterer en tilmelding til hold/event/turnering. Efter tilmeldingens ophør slettes oplysningerne efter en periode på 5 år af hensyn til danseskolens forpligtelser efter bogføringsloven.

Hver elev har ret til at anmode Dansestudie.dk om indsigt i, berigtigelse og sletning af personoplysninger om eleven eller til at gøre indsigelse mod danseskolens behandling. Eleven har ret til dataportabilitet, hvorved efter Persondataforordningens art. 20 forstås, at den registrerede har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til.

Eleven har ret til at trække sit samtykke til danseskolens behandling af personoplysninger tilbage. Personoplysninger anvendes ikke til automatiske afgørelser herunder profilering, jf. Persondataforordningens art 22, stk. 1 og 4.

Eleven skal give særskilt tilladelse til at modtage informationsbreve, der ikke omhandler en specifik tilmelding. Et ”nej tak” til disse informationsbreve har ingen indflydelse på elevens tilmelding til hold/event/turnering.

Nyheder

Godt Nytår og velkommen tilbage 03.01.22

Fra mandag den 3. januar 2022 og foreløbigt til og med den 15. januar 2022 er der krav om gyldigt Coronapas ved fremmøde til dans for alle fra 15 år og derover. Under selve danseundervisningen i dansesalene er der ikke krav om mundbind indtil samme dato, mens alle over 12 år skal bære mundbind ved […]

Læs mere

Godt Nytår og velkommen tilbage 03.01.22

Fra mandag den 3. januar 2022 og foreløbigt til og med den 15. januar 2022 er der krav om gyldigt Coronapas ved fremmøde til dans for alle fra 15 år og derover.

Under selve danseundervisningen i dansesalene er der ikke krav om mundbind indtil samme dato, mens alle over 12 år skal bære mundbind ved ophold på Dansestudiet før/efter undervisningen.

I halvandet år har vi ikke oplevet mere end blot 4 smittetilfælde på Dansestudiet, så alle har gjort det virkelig godt, og vi opfordrer derfor til, at du fortsat fremmøder nytestet, og springer en dansegang over, hvis du har sygdomssymptomer. På den måde hjælper du med til, at vi fortsat kan mødes til dans

Juleferie til 3. januar 2022

Dansestudie.dk holder juleferie frem til 3. januar 2022, som bliver første dansedag i det nye år. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt og lykkeligt Nytår. Vi ses!

Læs mere

Juleferie til 3. januar 2022

Dansestudie.dk holder juleferie frem til 3. januar 2022, som bliver første dansedag i det nye år. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt og lykkeligt Nytår. Vi ses!

T0 NYE HOLD onsdage fra januar 2022

Guys and Dolls – 10 ugers god motion og danseglæde Dans i 10 uger frem til og med 30.03.22 uden dansepartner til musik fra 80’erne, 90’erne, Melodi Grand Prix og musicals med Benjamin Martin som instruktør. Gratis prøvetime 05.01.22 kl. 19.00-19.45. Reserver plads ved at skrive nu til [email protected] Samlet pris DKK 1100,-. pr. danser. […]

Læs mere

T0 NYE HOLD onsdage fra januar 2022

Guys and Dolls – 10 ugers god motion og danseglæde

Dans i 10 uger frem til og med 30.03.22 uden dansepartner til musik fra 80’erne, 90’erne, Melodi Grand Prix og musicals med Benjamin Martin som instruktør.

Gratis prøvetime 05.01.22 kl. 19.00-19.45. Reserver plads ved at skrive nu til [email protected]

Samlet pris DKK 1100,-. pr. danser. En perfekt julegaveidé til dig selv eller til en du holder af.

Vild med dans – 10 ugers dans for begynderpar med din mand, kone, kæreste, ven eller veninde.

Gratis prøvetime 05.01.22 kl. 20.00-21.00. Reserver plads ved at skrive til [email protected]

Dans i 10 uger frem til og med 30.03.22 til en samlet pris på DKK 2200,- pr. par. En perfekt oplevelsesjulegave sammen.

Nyt dansehold med start i uge 44

Hold 21: Tirsdag 02.11.2021 kl. 16.45-17.30 Salsa/Latin/Caribbean Solo for unge & voksne begyndere/let øvede uden dansepartner. Instruktør: Benjamin Martin. For prøvetime skriv til [email protected]

Læs mere

Nyt dansehold med start i uge 44

Hold 21: Tirsdag 02.11.2021 kl. 16.45-17.30 Salsa/Latin/Caribbean Solo for unge & voksne begyndere/let øvede uden dansepartner. Instruktør: Benjamin Martin.

For prøvetime skriv til [email protected]

Velkommen til Åbent Hus 22.08.21

Ny sæson sæson begynder 23.08.21, og derfor inviterer vi til Åbent Hus søndag den 22.08.21 kl. 13.00 – 16.00, hvor du kan komme forbi og se vores dejlige danselokaler på Roskildevej 272 i Rødovre, og møde Silas Holst, Benjamin Martin og alle instruktørerne. Du vil modtage vejledning til booking af en prøvetime og/eller sæsonindmeldelse, men […]

Læs mere

Velkommen til Åbent Hus 22.08.21

Ny sæson sæson begynder 23.08.21, og derfor inviterer vi til Åbent Hus søndag den 22.08.21 kl. 13.00 – 16.00, hvor du kan komme forbi og se vores dejlige danselokaler på Roskildevej 272 i Rødovre, og møde Silas Holst, Benjamin Martin og alle instruktørerne.

Du vil modtage vejledning til booking af en prøvetime og/eller sæsonindmeldelse, men du kan faktisk allerede nu her via hjemmesiden booke en prøvetime, og dermed sikre dig en plads på netop dit favorithold eller flere.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

DANSESTUDIE.dK [email protected] 22 38 42 38 mandag – torsdag kl. 11.00 – 16.00,
lørdag kl.10.00-13.00
Roskildevej 272, 1 + 2, 2610 Rødovre

Samarbejdspartnere