Privatlivspolitik og cookiepolitik

Cookiepolitik

Generelt

Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.

Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:

  • … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
  • … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
  • … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
  • … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:

  • Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
  • Dine beskæftigelsesoplysninger som f.eks. jobtitel
  • Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
  • Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
  • Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org. Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

Google Analytics: Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.

Facebook-pixels: Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

Adgang og berigtigelse af persondata

Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.

Ret til at fravælge markedsføringskommunikation

Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddelelser der ligger i forlængelse heraf.

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger hos Dansestudie.dk

Vi behandler oplysninger om elever til brug for håndtering af elevernes deltagelse på hold samt til events og turneringer som eleven er tilmeldt. Der indhentes ikke oplysninger, som er unødvendige ifht. håndtering af tilmeldingerne. Vi indhenter følgende oplysninger: Navn, adresse, postnr., by, mailadresse, telefonnummer og fødselsdato (ikke fulde cpr.nr.) samt navn på værge, hvis eleven er under 18 år. Vi registrerer og behandler aldrig følsomme personoplysninger.

Vi sørger for, at oplysningerne behandles i overensstemmelse med Persondataforordningen, herunder, at der kun behandles relevante oplysninger, at de behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt.

Der behandles kun personoplysninger, som eleverne selv har overdraget ved tilmelding til hold/event/turnering. Fra og med sæson 2020/2021 er tilmelding til hold/events/turneringer uden aflevering af underskrevet samtykke senest 2. dansegang ikke muligt, da det vil forhindre os i at kunne håndtere en tilmelding (Oplysninger bruges til: tilmelding, betaling, kommunikation om holdene, holdlister til instruktører etc.)

Personoplysninger om elever hos Dansestudie.dk behandles udelukkende internt af relevant/begrænset administrativt personale og videregives som udgangspunkt ikke til 3. part. Dog anvendes administrative systemer og konsulenter, hvor der er indgået databehandleraftaler.

Personoplysninger om elever opbevares, så længe der eksisterer en tilmelding til hold/event/turnering. Efter tilmeldingens ophør slettes oplysningerne efter en periode på 5 år af hensyn til danseskolens forpligtelser efter bogføringsloven.

Hver elev har ret til at anmode Dansestudie.dk om indsigt i, berigtigelse og sletning af personoplysninger om eleven eller til at gøre indsigelse mod danseskolens behandling. Eleven har ret til dataportabilitet, hvorved efter Persondataforordningens art. 20 forstås, at den registrerede har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om sig selv, som vedkommende har givet til en dataansvarlig, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til.

Eleven har ret til at trække sit samtykke til danseskolens behandling af personoplysninger tilbage. Personoplysninger anvendes ikke til automatiske afgørelser herunder profilering, jf. Persondataforordningens art 22, stk. 1 og 4.

Eleven skal give særskilt tilladelse til at modtage informationsbreve, der ikke omhandler en specifik tilmelding. Et ”nej tak” til disse informationsbreve har ingen indflydelse på elevens tilmelding til hold/event/turnering.

Nyheder

Sommerfest og en uges sæsonforlængelse

Sommerfesten for elever med familie og venner afholder vi søndag den 27. Juni 2021, og vi er ved at booke en fed lokation. Så I kan godt glæde jer! Festen var oprindeligt planlagt allerede til april, men nu bliver den istedet vores festlige afslutning på sæson 2020/21, så sæt et stort kryds i kalenderen. Dermed […]

Læs mere

Sommerfest og en uges sæsonforlængelse

Sommerfesten for elever med familie og venner afholder vi søndag den 27. Juni 2021, og vi er ved at booke en fed lokation. Så I kan godt glæde jer!

Festen var oprindeligt planlagt allerede til april, men nu bliver den istedet vores festlige afslutning på sæson 2020/21, så sæt et stort kryds i kalenderen.

Dermed forlænger vi sæsonen en uge frem til den 26. Juni, så vi kan få afviklet undervisning vi skylder jer for december, plus at vi tager de tre hverdage op til Påske i uge 13 i brug.

Sammen med vores Dream Team af instruktører har vi besluttet, at der skal mere end en global pandemi til at ødelægge humøret og vores første sæson sammen på Dansestudie.dk.

Den kan få lov til at lukke os nogle uger, men vi kommer tilbage endnu stærkere end før.

Vi ses igen, så hurtigt og sikkert vi kan.

Kærlig hilsen Silas Holst & Benjamin Martin.

Nytårshilsen

Vi ønsker alle vores dejlige elever et rigtig godt Nytår.  Igår forlængede regeringen desværre nedlukningen af indendørsidræt i Danmark nu foreløbigt frem til den 17. Januar 2021. Vi har idag sendt en informationsmail til alle vores medlemmer. Har du som medlem mod forventning ikke modtaget mail bedes du kontakte os på [email protected] I skal vide, […]

Læs mere

Nytårshilsen

Vi ønsker alle vores dejlige elever et rigtig godt Nytår. 

Igår forlængede regeringen desværre nedlukningen af indendørsidræt i Danmark nu foreløbigt frem til den 17. Januar 2021. Vi har idag sendt en informationsmail til alle vores medlemmer. Har du som medlem mod forventning ikke modtaget mail bedes du kontakte os på [email protected]

I skal vide, at vi er SÅ glade for at mærke den opbakning vi får fra jer allesammen, og vi lover, at så snart vi må danse sammen igen så er vi på Dansestudie.dk 100% klar til 2021! 

Rigtig godt Nytår, og på snarligt gensyn 

Kærlig hilsen

Silas & Benjamin 

Juleferien kom tidligere end planlagt…

Den sidste holdundervisning inden jul afvikles i morgen tirsdag 08.12.20, med opstart igen mandag 04.01.21 Vi elsker at være sammen med jer på Dansestudie.dk, og vi har nu i tre måneder med afstand, håndsprit og udluftning sammen danset elegant og forhindringsfrit udenom covid-19.  Trods der hos os ikke må siges at være evidens for at […]

Læs mere

Juleferien kom tidligere end planlagt…

Den sidste holdundervisning inden jul afvikles i morgen tirsdag 08.12.20, med opstart igen mandag 04.01.21

Vi elsker at være sammen med jer på Dansestudie.dk, og vi har nu i tre måneder med afstand, håndsprit og udluftning sammen danset elegant og forhindringsfrit udenom covid-19. 

Trods der hos os ikke må siges at være evidens for at dans er særlig smittefarlig, må vi naturligvis følge Myndighedernes seneste samfundsrestriktioner, og påbegynde juleferie tidligere end planlagt. 

Mistede undervisningsgange i perioden 09.12.20 – 19.12.20 vil blive afviklet i løbet af foråret 21.

Dans og bevægelse er dit frirum, sundt for både krop og sind. Og sådan skal vi danse sammen igen fra den 4. Januar 2021. 

Med ønsket om den dejlig jul.

Kærlig hilsen,

Silas & Benjamin 

Nye restriktioner pr. 07.12.202

Trods nye restriktioner udmeldt i dag smiler og danser vi stadig gennem december.ALLE skal blot møde til dans på deres normale tider, vi har allerede løst opgaven med lidt ændringer i salsplan og hentet ekstra lærerkræfter ind. Vi ses, og vi danser til og med 19. December før Juleferien. Kærlig hilsen Silas & Benjamin.

Læs mere

Nye restriktioner pr. 07.12.202

Trods nye restriktioner udmeldt i dag smiler og danser vi stadig gennem december.
ALLE skal blot møde til dans på deres normale tider, vi har allerede løst opgaven med lidt ændringer i salsplan og hentet ekstra lærerkræfter ind.
Vi ses, og vi danser til og med 19. December før Juleferien.

Kærlig hilsen Silas & Benjamin.

Alle hold danser på Roskildevej 272, Rødovre pr. 30/11 2020.

Danmarks måske mest ventede brandtrappe er nu på plads, og det betyder at alle hold fra MANDAG DEN 30. NOVEMBER danser på Roskildevej 272, 1. & 2. Sal – Rødovre. Så om præcis en uge kommer alle hold “hjem”

Læs mere

Alle hold danser på Roskildevej 272, Rødovre pr. 30/11 2020.

Danmarks måske mest ventede brandtrappe er nu på plads, og det betyder at alle hold fra MANDAG DEN 30. NOVEMBER danser på Roskildevej 272, 1. & 2. Sal – Rødovre. Så om præcis en uge kommer alle hold “hjem”

Kontakt

DANSESTUDIE.dK [email protected] 22 38 42 38 mandag – torsdag kl. 11.00 – 16.00,
lørdag kl.10.00-13.00
Roskildevej 272, 1 + 2, 2610 Rødovre

Samarbejdspartnere